Tentstock

Eigenzinnig kamperen met het gevoel van een festival

Tentstock is eigenzinnig kamperen met het gevoel van een festival. Bij Tentstock is de camping het podium en het podium de camping. Drie dagen en twee nachten lang wordt de kampeerder verrast met culturele programmering en alles wat kamperen zo leuk maakt.

Tentstock haalt jong en oud uit hun dagelijkse sleur vol prikkels, moetjes en stress. De kampeerders laten de stad achter zich om samen de natuur in te trekken en een bijzondere historische locatie te ontdekken. Anders dan bij een festival hoeft de bezoeker niet een speciaal omheind festivalterrein op. Hij staat met tent en al op het festivalterrein vol muzikale en culturele programmering en maakt hier deel van uit. Kampeerders krijgen een unieke ervaring vol verrassingen die ze volkomen ontspannen beleven. De locatie, vormgeving, saamhorigheid en culturele programmering zijn factoren die hieraan bijdragen. Voldaan en vol nieuwe energie, zo keren de kampeerders huiswaarts. Drie dagen Tentstock voelt als twee weken vakantie.

Tentstock vindt plaats op Buitenplaats Koningsweg. Dit ligt in Arnhem Noord en grenst aan de Veluwe. Het is een uniek stuk groen Arnhem met cultuurhistorische waarde. Het op de Veluwe gesitueerde voormalige militaire terrein werd in de Tweede Wereldoorlog onder andere gebruikt als vliegbasis. De bunkers, loopgraven en andere complexen zijn nog steeds aanwezig op het bosrijke terrein. De combinatie van natuur en historie maakte deze locatie erg bijzonder en daarmee ideaal voor Tentstock. In 2015 is de focus meer gelegd op de geschiedenis van deze locatie om de beleving van de kampeerder te vergroten. 


Relevante links

Vond u dit artikel nuttig?

Kenmerken

  • Oorlog
  • Tweede Wereldoorlog
  • 1900-1950
  • Arnhem
  • Landschap
  • Arnhem e.o.

Plaats

Location on map

Openingstijden

Drie dagen in de eerste week van juli

Contactgegevens

Koningsweg 23A, 6816 TD Arnhem

info@tentstock.nl

Verwante verhalen

Lees meer

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

026-3521690
info@mijngelderland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

 

mijnGelderland Sociale media

erfgoed gelderland

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl