Instrumentenbank.nl

Gemakkelijk instrumenten huren of verhuren

InstrumentenBank.nl is een initiatief van Musidesk Rijnbrink, Kunstwerk!/Het Musiater in Zevenaar, Adams Muziekcentrale in Ittervoort en de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), met als doelstelling zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven een instrument te (leren) bespelen.

Het is een marktplaats die muziekliefhebbers die instrumenten willen lenen, samenbrengt met culturele organisaties of particulieren die ze willen verhuren. InstrumentenBank.nl kenmerkt zich vooral door gemak en transparantie.

Gemak

De website is zeer eenvoudig in gebruik. Muziekliefhebbers kunnen zonder dat ze hoeven in te loggen vrijblijvend de instrumentenbank raadplegen. Pas wanneer ze een gevonden instrument willen huren, worden de noodzakelijke persoonsgegevens gevraagd om de aanbiedende partij contact op te kunnen laten nemen.

Culturele instellingen kunnen gemakkelijk hun instrumenten plaatsen om ze zo te huur aan te bieden. Het enige dat hiervoor nodig is, is een verzoek om aanbieder te worden. En uw tijd om de noodzakelijke gegevens, zoals adresgegevens, logo en de instrumenten te plaatsen.

Transparantie

De aanvrager ziet ten allen tijde door welke organisatie/particulier een instrument wordt aangeboden. Ook kan ze eventuele bij de aanbiedende partij geldende huurvoorwaarden bekijken. Wanneer een bezoeker aangeeft een instrument te willen huren, dan wordt door InstrumentenBank.nl het verzoek neergelegd bij de aanbiedende partij. De bezoeker is daarmee dus nog nergens aan gebonden. Verdere afstemming verloopt vervolgens tussen de aanvrager en de aanbieder.

Informatie op/over InstrumentenBank.nl

Zowel bezoekers als instellingen kunnen op InstrumentenBank.nl terecht voor meer informatie over het vinden, huren en verhuren van instrumenten.


Relevante links

- Instrumentenbank.nl

Vond u dit artikel nuttig?

Verwante verhalen

Lees meer

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

026-3521690
info@mijngelderland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

 

mijnGelderland Sociale media

erfgoed gelderland

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl