HRFSTWND Verrassende concerten door amateurs en professionals

hrfstwnd in Hattem met Christelijke Muziekvereniging Hattem © Musidesk Rijnbrink hrfstwnd logo 2016
Een prachtige zaal. Op het podium je buurman uit de straat die bugel speelt. Schuin achter hem die bekende saxofonist. Je kent hem van optredens op televisie. Op de achterste rij een indrukwekkend aantal slaginstrumenten die met al even indrukwekkende bewegingen worden bespeeld. Een bevlogen dirigent ervoor.

Dat is HRFSTWND. Verrassende concerten door amateurs en professionals. Topconcerten door blaasorkesten in de mooiste muziekzalen en theaters van Oost-Nederland. Er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Orkesten

Veel blaasorkesten willen het graag: van de straat af, de zaal in. Of gewoon spelen voor een groot publiek in een mooie entourage. Laten horen wat ze kunnen. En wij kunnen rustig zeggen: dat is veel meer dan een aubade brengen op Koningsdag! De orkesten staan bijna in de rij om mee te doen. Ze komen overal vandaan. Om te beginnen uit Gelderland en Overijssel, de bakermat van HRFSTWND, maar inmiddels ook uit bijvoorbeeld Groningen en Belgiƫ. De belangstelling vanuit Nederland en Europa groeit maar door. Jaarlijks doen ook professionele orkesten mee: in 2016 rekenden we weer op medewerking van het Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest. In 2017 is het thema FEEST.

Een ontspannen verrassing

Het sfeertje bij de HRFSTWND-concerten is relaxed. Je neemt gewoon je familie, buren of vrienden mee want op het podium zit je broer, vriendin of collega. Die kennen zij ook. Ze horen regelmatig hoe hard er wordt gerepeteerd. Dan word je vanzelf nieuwsgierig naar het eindresultaat. En ken je niemand in het orkest? Juist dan zal HRFSTWND een verrassing voor je zijn. Want reken er maar op dat elk concert mooi, leuk, vrolijk of indrukwekkend is.

Houd de website in de gaten voor het programma.Links

hrfstwnd
Vond u dit artikel nuttig?
Ja Nee

adres

Zeelandsingel 40
6845 BH Arnhem

Tel. 088-1970306

info@hrfstwnd.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl