Webinars en Doesburg vertelt

Bij HetHuisDoesburg

Van: 02-10-2020 tot 30-10-2020
HetHuisDoesburg organiseert twee nieuwe webinars. Daarnaast gaat Doesburg Vertelt van start!

Webinars

Met het succes van het eerste door HetHuisDoesburg, op verzoek van Historizon, verzorgde webinar op 6 mei (virtuele wandeling door Doesburg) nog in het geheugen, nu de aankondiging van twee nieuwe webinars:

-Op vrijdagmiddag 2 oktober nemen burgemeester Loes van der Meijs en Nicolette Vree u mee op een virtuele tour langs Doesburgse notabelen uit met name de 18e/19e eeuw. 

-Op vrijdagmiddag 30 oktober vertelt Aschwin Drost, binnen HetHuisDoesburg trekker van het onderzoek naar de familie Gordon, hoe zijn speurtocht met name ook buiten Doesburg verloopt. Recent verscheen van zijn hand een virtuele publicatie over de in Doesburg geboren Otto Derk Gordon, een vooraanstaand patriot. U vindt deze op http://www.scribediem.nl. Voor beide webinars geldt aanmelden via www.historizon.nl. Na betaling van € 4,95 ontvangt u de link waarmee u het webinar heel eenvoudig via uw computer thuis kunt volgen.

Genieten van Doesburg toen en nu

Zij kondigde het al aan op de Nieuwjaarsreceptie in januari en nu lanceert burgemeester Loes van der Meijs samen met de kinderburgermeester Matthijs de Jager op woensdag 28 oktober ‘Doesburg Vertelt’. Doesburgse verhalen over de mens, de familie, het huis, de straat, de plek, het jaar, het bedrijf, het moment, het kunstwerk, het voorwerp, en de uitspraak. Onderwerpen uit onze rijke stadgeschiedenis die tegelijkertijd ook in 2020 relevant zijn. Jaarlijks komen er met hulp van de Doesburgse bevolking weer nieuwe verhalen. De lancering is te zien op Doesburgtv.


Relevante links

Vond u dit artikel nuttig?

Kenmerken

  • Streekgeschiedenis
  • 2000-nu
  • Doesburg
  • Achterhoek

Plaats

Location on map

Verwante verhalen

Lees meer

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

026-3521690
info@mijngelderland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

 

mijnGelderland Sociale media

erfgoed gelderland

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl