Voedselbankactie bij Villa Mondriaan

Steun het goede doel

Van: 01-12-2019 tot 30-12-2019
Iedereen verdient een feestelijke decembermaand. Museum Villa Mondriaan werkt in december samen met de Voedselbank Oost-Achterhoek om alle pakketten deze maand zo goed mogelijk te vullen. In plaats van met pin of contant kunnen bezoekers in december bij het museum ook betalen met potten jam, blikgroenten en andere boodschappen. Iedereen die helpt inzamelen krijgt zelf ook een cadeautje: voor ieder product kan een entreekaartje voor €6, dus met €3 korting, gekocht worden.

Met het oog op Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw zijn er veel diners en borrels en is er dus ook veel eten en drinken nodig in huis. Vandaar dat het museum graag helpt bij het samenstellen van feestelijke pakketten voor de cliënten van de voedselbank. De voedselbank is altijd op zoek naar meer en gevarieerd voedsel voor hun cliënten, zoals: pakken rijst, blikgroenten en -fruit, potten jam, ontbijtkoek, beschuit of bijvoorbeeld een pak suiker.  

Korting

Wanneer bezoekers producten meenemen naar het museum die in de bovenstaande categorieën vallen, krijgen zij €3 korting op hun entreebewijs. De entree voor het museum kost dan nog maar €6 in plaats van €9. Per product kan één entreekaartje met korting gekocht worden. Producten langs brengen zonder het museum te bezoeken kan uiteraard ook. Kom gerust langs in het museum en geef uw producten af bij de kassa.

Openingstijden

Museum Villa Mondriaan is open van vrijdag tot en met zondag van 11-17:00 uur. De actie duurt de gehele december maand.  


Relevante links

Vond u dit artikel nuttig?

Verwante verhalen

Lees meer

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

026-3521690
info@mijngelderland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

 

mijnGelderland Sociale media

erfgoed gelderland

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl