Nieuws | Rosendael in top 10 'Leukste uitje'

Kasteel & park Rosendael

Met trots heeft kasteel & park Rosendael een plek bemachtigd in de top 10 van ANWB 'Leukste uitje van Gelderland 2024'! Ruim 114.000 stemmen zijn uitgebracht, zowel op landelijk niveau als per provincie. De uitjes werden door ANWB-leden beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, sfeer en prijs-kwaliteitverhouding.

Lovende beoordelingen

Met gemiddeld een 7,9 heeft het kasteel & park een erg mooi rapportcijfer in de wacht gesleept. Ook de beoordelingen van bezoekers zijn lovend. "Fantastische, onovertroffen locatie. Prachtig park, mooi kasteel, fijne horeca met mooiste terras van Nederland." "Het is echt geschikt voor de hele familie. Het blote-voeten-pad bijvoorbeeld en de Bedriegertjes zijn daarbij de favorieten." "Bijzonder vriendelijke ontvangst en een geweldige rondleider in het kasteel, met veel kennis. Het is een waanzinnig mooie plek!"

Ontdek het kasteel & park

Het kasteel & park heeft alles in huis om er een leuke dag uit van te maken. Jaarrond bezoek je het prachtig historisch ingerichte kasteel op eigen gelegenheid of met een rondleiding. Voor de kinderen worden er speciale rondleidingen gegeven, zoals "Hoe word ik een echte prins of prinses?".

Rondom het kasteel is veel te ontdekken. Het landschapspark heeft vele tuinsieraden, waaronder de beroemde Bedriegertjes en Schelpengalerij. Met de speciale parkspeurtocht en knapzak ga je zelf op ontdekking in het glooiende park en kom je op de mooiste plekken.

Creatieve workshops & mooiste terras van Nederland

In het atelier van het kasteel ga je creatief aan de slag. Kom bijvoorbeeld de workshop pottenbakken of schilderen volgen met altijd een magisch en inspirerend uitzicht over de vijvers rondom het kasteel. Maak je dagje uit compleet en neem plaats op het mooiste terras van Nederland, bij "de Oranjerie". Hier geniet je van een goede kop koffie met heerlijke taart, een uitgebreide lunch en een gezellige borrel.

Informatie activiteiten, tijden & reserveren: www.glk.nl/rosendael


Toegang

Meer informatie op de website van de organisatie

Reserveer hier je tickets
  • Vrije tijd

  • Rozendaal

  • Nieuws

  • Tentoonstelling

  • Kinderactiviteit

  • Rondleiding

Relevante links

Verwante verhalen

Lees meer

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

info@mijngelderland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

mijnGelderland Sociale media

erfgoed gelderland

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

E info@mijngelderland.nl