Museum Tweestromenland presenteert escape room

Van: 18-09-2021 tot 26-09-2021
Op 18, 19, 25 en 26 september is de kelder van Museum Tweestromenland omgetoverd tot escape room en waan je je in het hoofdkwartier van Jan van Son. Hij was de beruchte leider van de Swartmaakers, een roversbende die in de zeventiende en achttiende eeuw plunderend door het Land van Maas & Waal trok. Aan de bezoekers de taak om alle puzzels op te lossen en heelhuids te ontsnappen uit deze duistere plek.

Jongerenraad Museum Tweestromenland

Eind vorig jaar is de jeugdraad van Museum Tweestromenland een verjongingsexperiment aangegaan met Erfgoed Gelderland. De jeugdraad heeft toen een budget toegewezen gekregen om het museum aantrekkelijk te maken voor jongeren. Het resultaat is een escape room die het verhaal vertelt van de Swartmaakers. Op deze manier kunnen jongeren op een vermakelijke en interactieve wijze kennismaken met de lokale historie.

Bezoek de escape room in het museum!

Het bezoeken van de escape room is op afspraak en geïnteresseerden van alle leeftijden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier (klik hier). Het openingsevenement van de escape room is op zaterdag 18 september en de inloop start om 12:00 uur. Dit evenement is vrij toegankelijk en je bent van harte welkom. Houd de website en sociale media van het museum in de gaten voor meer informatie!


Vond u dit artikel nuttig?

Verwante verhalen

Lees meer

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

026-3521690
info@mijngelderland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

 

mijnGelderland Sociale media

erfgoed gelderland

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl