Lezing Annet Schaap

Literair café in de Koppelkerk

Van: 28-02-2020 tot 28-02-2020
Op vrijdag 28 februari geeft Annet Schaap, bekend van het veelbekroonde boek ‘Lampje’, een lezing in het Literaire Café van de Koppelkerk in Bredevoort. Met ‘Lampje’ debuteerde de kinderboeken-illustrator als schrijver en won ze o.a. de Woutertje Pieterse Prijs en de Gouden Griffel. Zoals elk groot kinderboek, spreekt het boek ook volwassenen aan.

Annet Schaap

‘Lampje’ gaat over ontwapenende vriendelijkheid, over stug doorzetten, over moed, verantwoordelijkheidsgevoel en zaken beoordelen naar eigen bevindingen in plaats van vooroordelen. Met bontgekleurde personages, zoals een zwakzinnige jongen, kermisvolk, piraten, een analfabeet en een alcoholist, geeft het boek ‘outsiders’ in de maatschappij hun menselijke en individuele stem terug, die het waard is gehoord te worden. Het boek is naast een avonturenverhaal vol magie ook een hoopvol epos met psychologische diepgang.

De boom met het oor

Na ‘Lampje’ verscheen van Annet Schaap haar tweede boek ‘De boom met het oor’. In het tweede deel van de lezing zal de schrijfster over dit nieuwste boek vertellen, waarin een jongen geen luisterend oor vindt voor zijn verhaal omdat iedereen het om hem heen het alsmaar te druk heeft. Behalve de allerhoogste boom van het park. In de pauze en na afloop van de lezing zal de schrijfster haar boeken signeren.

Praktische informatie

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort

Datum: vrijdag 28 februari 2020, 20:00 uur.

Entree: € 10,- volwassenen; € 5,- kinderen t/m 18 jaar

Reserveren via de Koppelkerk

 


Relevante links

Vond u dit artikel nuttig?

Verwante verhalen

Lees meer

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

026-3521690
info@mijngelderland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

 

mijnGelderland Sociale media

erfgoed gelderland

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl