Gelredagen in juli en augustus

7 zaterdagen vol activiteiten in een Gelders museum!

Van: 17-07-2021 tot 28-08-2021
In de zomervakantie organiseert Omroep Gelderland samen met Erfgoed Gelderland en de musea op zaterdagen een Gelredag. Een dag vol activiteiten in een Gelders museum!

Gelredagen in de zomervakantie

Vanaf 17 juli vindt op de zaterdagen in juli en augustus een Gelredag plaats. De eerste Gelredag, op zaterdag 17 juli, was bij het Voerman Museum Hattem. Op 24 juli deden we Museum Lunteren aan. Op 31 juli sluiten we de maand juli af in het Tempel- en Kermuseum te Elst

In augustus beginnen we op 7 augustus bij Museum STAAL in Almen. Vervolgens is op 14 augustus de Gelredag in het Flipje en Streekmuseum in Tiel. Op 21 augustus zijn we te vinden in Kasteel Huis Bergh (aanmelden verplicht, binnenkort mogelijk), en op 28 augustus is de laatste Gelredag in Museum Slot Loevestein (aanmelden verplicht).

Zeven Gelredagen

In de zomervakantie organiseert Omroep Gelderland samen met Erfgoed Gelderland en de musea op zaterdagen in juli en augustus een Gelredag. Dit is een dag vol activiteiten in een Gelders museum. In totaal vinden er in juli en augustus zeven Gelredagen plaats op zeven verschillende erfgoedlocaties verspreid over de provincie Gelderland. Samen vertellen deze musea een deel van het Verhaal van Gelderland van prehistorie tot nu.

De Gelredagen worden mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland.


Vond u dit artikel nuttig?

Verwante collectiestukken

Ga naar CollectieGelderland

Verwante verhalen

Lees meer

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

026-3521690
info@mijngelderland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

 

mijnGelderland Sociale media

erfgoed gelderland

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl