Boekpresentatie ‘Can I come over?’ van Marleen Hoftijzer

Digital nomad

Van: 19-09-2019
Marleen Hoftijzer (Aalten, 1988) pakte twee jaar geleden haar koffers en besloot om als ‘digital nomad’ de wereld rond te reizen. Ze schreef een boek over haar ervaringen en presenteert ‘Can I come over?’ op 19 september in de Koppelkerk in Bredevoort.

Thuis. Wat betekent dat eigenlijk? Marleen Hoftijzer liep tegen een dertigersdilemma aan. Niet helemaal gelukkig in Nederland, pakte ze twee jaar geleden haar spullen en reisde als ‘dakloze’ digital nomad de wereld over. Door haar werk als fotografe kwam op prachtige plekken terecht.

Maar ze liep tegen een probleem aan: eenzaamheid. Het vluchtige contact in hostels beviel haar niet, dus ze besloot om bij locals thuis overnachten. Telkens stelde ze één vraag aan haar hosts: wat is thuis? En Marleen maakte wat mee; ze verbleef in de Australische outback bij een koeienboer en vloog mee in zijn helikopter, ze logeerde in een Schots kasteel en leefde een week met de Kuna Indianen in Panama. Door bij ‘locals’ thuis te laten overnachten, wil ze de tolerantie en het begrip tussen verschillende culturen bevorderen.

In haar boek “Can I come over?” schrijft ze over haar ervaringen. Meer dan zestig verhalen uit twaalf verschillende landen. De avond is vrij toegankelijk, maar aanmelden via www.koppelkerk.nl wordt op prijs gesteld. Marleen zal tijdens de boeklancering haar boeken signeren.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort
Datum: donderdag 19 september
Aanvang: 19.00 uur (inloop: 18.30 uur)
Entree: gratis
Reserveren (gewenst): www.koppelkerk.nl


Relevante links

Vond u dit artikel nuttig?

Verwante collectiestukken

Ga naar CollectieGelderland

Verwante verhalen

Lees meer

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

026-3521690
info@mijngelderland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

 

mijnGelderland Sociale media

erfgoed gelderland

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl