Belevingsroute rondom Fort Pannerden! Ga zelf op pad in het fort en zijn ruige omgeving

Fort Pannerden ligt aan de splitsing van de Waal en het Pannerdensch Kanaal Omgeving van Fort Pannerden

Datum

26-7-2017 t/m 31-12-2017

Fort Pannerden introduceert een nieuwe belevingsroute door de natuur! Aan de hand van een rijk geïllustreerd route boekje ga je zelf op pad. Een beleving voor jong en oud en je haalt nog meer uit je bezoek aan Fort Pannerden.

Behalve dat Mieke Montanus en Corrie Romera trouwe vrijwilligers zijn bij het Fort, zijn zij ook de ontwikkelaars van deze nieuwe belevingsroute. Zij kennen alle ins en outs van Fort Pannerden en hebben deze ook verwerkt in het route boekje. Geleid door de ruige natuur van de Klompenwaard krijg je spelenderwijs informatie over diverse wetenswaardigheden over waard, fort en omgeving.

Voordat je je waagt door deze ruige natuur, kijk even of je goed gekleed bent om de omgeving te trotseren. Goed schoeisel, lange broek (ook in de zomer) en bij warm weer water drinken zijn een must!

Heb je de belevingsroute doorstaan? Dan is er nog veel meer te beleven in het Fort. Ga op expeditie, speel het spannende spel real life game elements of ga met onze experts mee op een sterke verhalen tour. Wil je liever zelf het Fort verkennen? Neem dan een luisterfort mee om zelf op ontdekking te gaan. Alles is bij de entreeprijs inbegrepen. Alleen voor de real life game elements betaalt u een toeslag van €8,- pp.

In juli en augustus is Fort Pannerden 6 dagen in de week geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Voor alle actuele openingstijden en meer informatie over prijzen, neem een kijkje op onze website: fortpannerden.eu

Locatie

Vond u dit artikel nuttig?
Ja Nee

Reageer op dit verhaal

comments powered by Disqus

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl