Activiteit | Voorstelling Momenten van Geluk

Van: 14-04-2023 tot 16-03-2023
Toneelgroep Elckerlyc legt de lat voor zichzelf weer een stukje hoger. Onder regie van Casper Coenegracht wordt dit jaar de zwarte komedie Momenten van Geluk van Alan Ayckbourn gespeeld.

Momenten van Geluk is een humoristisch en tegelijkertijd wanhopig verhaal, over een familie die het leven leeft, zonder de geluksmomenten daadwerkelijk te proeven. In de voorstelling word u heen en weer geslingerd tussen heden, verleden en toekomst, over tedere verliefdheid, harde onverschillige ontrouw, de ontmaskering van een huwelijk en een ontroerend nieuw begin daarvan.

Een hilarisch, tragisch en herkenbaar familieverhaal dat u pijnlijk vastgrijpt, om u vervolgens niet meer los te laten.

Alan Ayckbourn is een van de meest geliefde Engelse toneelschrijvers. Zijn werk bestaat uit meer dan vijftig toneelstukken, die in meer dan veertig talen zijn vertaald en opgevoerd. Hij is een meester van de komedie, van precieze karakterisering en van het beschrijven van pijnlijke situaties.

Toneelgroep Elckerlyc is een enthousiaste club van toneelliefhebbers die onder professionele regie jaarlijks meerdere voorstellingen brengt. In september wordt jaarlijks een monologenfestival gepresenteerd. Voor verpleeghuizen is er een programma dat bestaat uit korte sketches en liedjes. En op Koningsdag figureren de leden op de braderie in Geldermalsen. Heb je zin om mee te doen, we zoeken enthousiaste nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen. Informatie via de website.

De voorstellingen voor Momenten van Geluk zijn 14, 15 en 16 april 2023 in theater De Pluk in Geldermalsen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.toneelgroepelckerlyc.nl.

Regie: Casper Coenegracht

Spel: Joke Nederhoff, Sien van der Pol, Bonne van Dam, Gerard Eisma, Maurice Conen, Minouche van den Berg, José de Jong, Cor van Toorn.

Techniek: Eric Borrias/Mirko Borrias

Productie: Toneelgroep Elckerlyc


Relevante links

Vond u dit artikel nuttig?

  • Kunst en cultuur

  • Nieuws

Verwante verhalen

Lees meer

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

info@mijngelderland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

mijnGelderland Sociale media

erfgoed gelderland

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

E info@mijngelderland.nl