Activiteit | De zomervakantie vier je in Museum Kasteel Wijchen

Museum Kasteel Wijchen

In de zomervakantie is er van alles te doen en beleven in Museum Kasteel Wijchen. Bij de tentoonstelling ‘Gekruid’ organiseert het museum een familie-activiteit. Je kan deelnemen aan rondleidingen of speel de spannende escape route ‘Het verloren verhaal van Gelderland’.

Familie-activiteit

Op drie donderdagen in de zomervakantie organiseert het museum de familie-activiteit ‘Gekruid’. Een actieve middag met verhalen, spellen en knutselactiviteiten voor het hele gezin. Na afloop is er voor kinderen ranja met iets lekkers.

Speurtochten, escape route en rondleidingen

Tijdens de openingstijden van het museum kunnen kinderen superleuke speurtochten doen. Speel met familie of vrienden de spannende escape route ‘Het verloren verhaal van Gelderland’ of neem op zondagen deel aan de weekendrondleiding.

Tentoonstelling

In de tentoonstelling ‘Gekruid’ vertelt Museum Kasteel Wijchen pittige verhalen over planten. Verhalen over gebruik en misbruik van planten, exotische planten en planten door de eeuwen heen.

Praktische informatie

Genoemde activiteiten zijn toegankelijk met een geldig museumticket. Kijk voor actuele informatie en aanvangstijden op de website van het museum www.museumwijchen.nl.

In de zomervakantie is het museum dagelijks open van 10-17 uur, ook op maandagen. Woensdag 17 juli is het museum gesloten wegens de doorkomst van de Nijmeegse 4Daagse.


Toegang

Meer informatie op de website van de organisatie

Reserveer uw ticket
  • Vrije tijd

  • Landschap

  • Wijchen

  • Tentoonstelling

  • Escaperoom

  • Kinderactiviteit

  • Buitenactiviteit

Relevante links

Verwante verhalen

Lees meer

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

info@mijngelderland.nl

Inschrijven nieuwsbrief

mijnGelderland Sociale media

erfgoed gelderland

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
Team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

E info@mijngelderland.nl