Mijn verhaal voor mijnGelderland 

Mist u een verhaal op mijnGelderland en wilt u dat toevoegen? Vul dan hieronder uw gegevens in. Het moet uw eigen verhaal zijn en van het beeldmateriaal moet u de rechten kunnen overdoen aan mijnGelderland. De redactie bekijkt uw verhaal. We nemen altijd contact met u op of uw verhaal geschikt is voor publicatie op mijnGelderland. Algemene richtlijnen voor een verhaal op mijnGelderland, vindt u in de handleiding Verhaalmodel Mijn Gelderland.

 Download hier de handleiding Verhaalmodel Mijn Gelderland.

 

Voeg altijd een pakkende titel toe van uw verhaal
De subtitel draagt bij aan de titel van het verhaal
De introductie is de eerste alinea van het verhaal op mijnGelderland. Beantwoord hier in een of twee regels de vragen: wie, wat, wanneer, waar?
Vertel hier uw verhaal in maximaal 300 woorden. Een verhaal over een historisch onderwerp dat nog niet op mijnGelderland staat, mag natuurlijk ook!
De redactie wil graag contact met u op kunnen nemen. Vul hieronder uw naam, e-mailadres en eventueel uw telefoonnummer in.
Het toevoegen van een afbeelding, betekent dat u afstand neemt van de rechten van de afbeelding. mijnGelderland kan hergebruik van afbeeldingen niet tegenhouden.
Vul hier de webadressen in van websites waar lezers meer informatie kunnen vinden.

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl