September en oktober in Erfgoedcentrum Rozet  Archeologiedagen en Slag om Arnhem

Zondagmiddagflyer © Erfgoedcentrum Rozet Film in de schaduw van de brug © Erfgoedcentrum Rozet Portret Felix Valk in Arnhems Slagblad © Erfgoedcentrum Rozet Virtual Reality © Erfgoed Gelderland Weekend Wetenschap © Erfgoedcentrum Rozet

Datum

1-9-2017 t/m 31-10-2017

In de maanden september en oktober is er van alles te doen in Erfgoedcentrum Rozet.

Tijdens de hele maand september kunnen kinderen vanaf 8 jaar het Arnhems Slagblad, met bijzondere informatie over de Slag om Arnhem, gratis ophalen bij de balie in het Erfgoedcentrum.

Op zondag 3 september wordt er een korte rondleiding met als thema De Slag om Arnhem gegeven. Het start om 13:45 uur en duurt twee uur. Deelname is gratis. 

In de schaduw van de brug 

Op donderdagavond 14 september om 20.00 uur is er een Filmavond: ‘In de schaduw van de brug’, in het auditorium van Rozet. Deze activiteit is gratis. 

Erfgoed innovatief beleven

Erfgoed Gelderland laat je op zondag 1 oktober vanaf 15:00 uur kennismaken met diverse ontwikkelingen in nieuwe media en serious gaming voor publiek en erfgoedinstellingen. Deelname is gratis. Meer informatie lees je hier

Voor de kleine archeologen 

Zaterdag 7 oktober 13.00-16.30 uur is het Weekend van de Wetenschap in het Erfgoedcentrum, in samenwerking met ArcheoHotspot Arnhem. Er zijn dan twee gratis jeugdactiviteiten: Vraag maar raak: De archeoloog! en Verhalen van vroeger: word junior archeoloog! . Vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober 13.30-16.30 wordt 'Word junior archeoloog!' herhaald. 

Dag van de Arnhemse Geschiedenis

Zaterdag 28 oktober 12.00-16.00 uur. Op verschillende locaties in het centrum en Arnhem Zuid, kun je deze dag veel activiteiten bezoeken, kijken, luisteren en meedoen. De DAG staat in het teken van het thema Geluk. Het hele programma en meer informatie staat op de website.

Iedere zaterdag en zondag wordt er om 14:00 een gratis rondleiding door het Erfgoedcentrum gegeven van ongeveer een half uur. Links

Erfgoedcentrum Rozet

Locatie


Reageer op dit verhaal

comments powered by Disqus

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl